Duck cup 2010

Po několika problémech a nejistotě s obsazením turnaje, se nám nakonec podařilo získat plánovaných deset týmů:

Skupina A – TJ Sokol Žďár nad Sázavou, Sharks Třešť, FBŠ Sabots Jihlava, TJ Tatchenta Zhoř a AIK Gothaj.

Skupina B – Pacovští Honzíci, SILENCE IKY, FK Orel Telč, Snipers team a FBŠ Jihlava dorost.

Jednalo se o první větší turnaj, který jsme pořádali, a proto samozřejmě nechyběly obavy, jestli to všechno zvládnem. První zádrhel se vyskytl hned na začátku, jedním z týmů zahajovacího utkání měl být Žďár, který se bohužel nedostavil a tak byly všechny jeho zápasy kontumovány. S tím, že muselo dojít k posunu celého harmonogramu. Naštěstí se nám podařilo vše zvládnout a turnaj na konec proběhl bez větších organizačních problémů.
Co se týká výsledků, skupinu A ovládl jednoznačně s plným bodovým ziskem tým AIK Gothaj, v čele s Dušanem Přívarou z Tatranu Střešovice. Nám se podařilo obsadit třetí místo a vzhledem k absenci Žďáru, postupovali z naší skupiny všichni.
Ve druhé skupině zvítězili o bod Pacovští Honzíci před Orlem Telč, poslední, nepostupové místo zbylo na tým SILENCE IKY.
Po základních skupinách následovala vyřazovací část, kterou do finále bez větších problémů prošli AIK Gothaj společně s Pacovskými Honzíky. Zpočátku vyrovnané finále, které ale mělo nakonec jednoznačný průběh, skončilo v poměru 5:2 ve prospěch vítěze celého turnaje AIK Gothaj. Tento tým bral mimo poháru za první místo také ocenění pro nejlepšího střelce a nejlepšího gólmana turnaje.
Třetí místo bral po výhře 1:0 proti Sabots Orel Telč.
Nám se turnaj herně vůbec nevyvedl a skončili jsme po prohře 0:3 už ve čtvrtfinále na hokejkách Telče. Hlavním naším cílem však bylo turnaj zvládnout organizačně, což se povedlo, proto v našem táboru vládne spokojenost.
Závěrem bych chtěl poděkovat všem týmům za účast, včetně pomoci s odpískáním zápasů. Dále Pivovaru Jihlava za poskytnuté ceny pro vítěze. V neposlední řadě také paní správcové z Městské haly Třešť za vstřícný přístup. Velký dík samozřejmě pro Lucku, Káťu a Sandru, bez jejichž pomoci bychom se určitě neobešli.
Takže ještě jednou díky a příští rok třeba Nashle

Márty

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP