Přehled drbů i uznání o Tatchentě

V tomto super dlouhém článku budou vypsány citace z různých zdrojů, týkající se samozřejmě našeho týmu :-P

Začínáme na stránkách FBC Jihlavské Něhy

K turnaji ve Zhoři 17. prosince 2004:

….Druhý zápas se zdál být daleko těžší.. Soupeř (Zhoř „B“) se snažil o fous víc, ale taháním míče po stranách hřiště nás příliš neohromil.. Ale pravda, že tato uspávací hra nás občas vyvedla z koncentrace a pohromu zachraňoval Navrky. Naštěstí jsme ale rychlými brejky zvládli dotáhnout zápas do vítězného konce a po trefách Nevažsi a Wirky jsme vyhráli 2:0.

….Ve finále jsme se setkali s vítězem druhé skupiny. Byl to tým Zhoře „A“. Hned od začátku nám dokazovali, proč právě oni vyhráli druhou skupinu. Od začátku utkání jsme museli dotahovat gólovou ztrátu, což bylo náplní skoro celé hry. Byla to spíš taková přetahovaná. Nakonec se nám podařilo otočit utkání na naši stranu a to gólem na 4:3.. Hned vzápětí se nám podařilo se uklidnit gólem na 5:3 a o vítězi celého turnaje ve Zhoři bylo jasno! Něha zvítězila a A-tým se mohl radovat!….

…..Třetí zápas hráli proti poté druhému týmu tohoto turnaje – Zhoři „A“. Na to, jak solidní soupeř to byl i pro A tým, tak kluci myslím podali dobrý výkon. Bohužel tam padli smolné góly a kluci měli určitě na víc! Jediný gól, a to spíše kosmetický, dal Ogar na 1:3, což byl také konečný výsledek. Druhý tým tudíž postupoval jen ze třetího místa ze skupiny…..

Z Florbal Tour 2003:

…..Něha x Zhoř „B“ 3:0
Neskutečné trápení hráčů z Něhy nemělo obdoby. Hráli jsme neskutečně pomalu, přihrávky nefungovaly, střely nefungovaly, nikdo neběhal, no zkrátka krize.. :) Nakonec tam ale přecijen něco padlo a tak jsme ne zrovna přesvědčivým výkonem vyhráli…..

…..Něha x Zhoř „A“ 8:1
Všichni ten alkohol z těla aspoň z části vyběhali a jak to najednou začalo fungovat! Soupeři jsme nedali šanci a hladce jsme přešli přes těžkého soupeře vcelku hladce.. Blískl se Luban svým hatrickem…….

…..Něha x Zhoř „B“ 12:0
Hned od prvního vhazování bylo jasné, že tento zápas nás mnoho sil stát nebude. Po několika málo vteřinách zápasu dostal soupeř gól a v lehce rekreačním tempu se pokračovalo dál. Většinou sme střidali po gólu a musím říct, že sme střídali opravdu mnohokrát. :)…..

…..Něha x Zhoř „A“ 3:1
První zápas, ve kterém už lehce pracovaly i naše nervy. Zezačátku nechtěl žádný z týmů udělat chybu a podle toho to i vypadalo. Z obou stran se hrálo ze zabezpečené obrany. Zhruba před polovinou zápasu, když už útočníci nevěděli co s tím, hodili to na beka, ten jim ukázal jak jednoduše jde zasunout a střelou do vinglu zaskočil brankáře – Wirka 1:0. Jenomže soupeř se nenechal zastrašit, začal dupat o 100% líp a po malé chybě v obraně, při přečíslení 2 na 1 – skóre 1:1. Ale Něha si nepřijela pro remízy, nýbrž bojovat na výhru, čehož se chopil Nevazsa – skóre 2:1. Naši výhru potvrdil Coyotes gólem zblízka do vinglu.. Konečné skóre 3:1 pro Něhu a pomalu se mohlo slavit……

……V posledním utkání prvního turnaje proti týmu Zhoř „A“ po tvrdé střele Nevazseho jsme se ujali vedení 1:0. Už,už se zdálo být rozhodnuto ovšem přeci jenom se v posledních sekundách objevil zcela osamocen hráč před našim brankářem Bočkem a ten nedal žádnou šanci a kličku do pravé strany bez problémů zakončil. Poslední utkání skončilo 1:1 a znamenalo to, že ……

Ze stránek Y-portu, Easter Cup 2007

…Florbalový turnaj se účastnilo 12 týmů, z toho 2 z polského města Wroclaw. Po urputném finalovém boji zvítězil tým AZS AE Wroclaw nad Jipocarem , třetí místo vybojoval v samostatných nájezdech tým HC Sokol Kněžice nad FBC Tatchenta Zhoř…..

…Odpolední skupina
1. FBC Tatchenta Zhoř 10 bodů
• 2. HC Sokol Kněžice 6 bodů
• 3. Banáni Jihlava 6 bodů
• 4. V3S Kněžice 6. bodů
• 5. Orel Kněžice 2 body
• 6. AZS AR Wroclaw 0 bodů

….Trochu problematické byla pouze změna pravidel, kdy jsme upravili, že o třetí místo budou samostatné nájezdy. Původně bylo určováno 3. místo podle toho, jak dopadli ve skupině. Změny jsme provedli kvůli více hlasům, které připomínkovaly, že odpolední a dopolední skupiny mohou být nevyrovnané a že nelze porovnávat body. Proto jsme to změnili a rozhodli, že o třetí místo budou bojovat v nájezdech. Lepší by byl zápas, ale to nebylo možné vzhledem k tomu, že jsme měli již asi 30 minut zpoždění v časovém plánu, tímto by se čas ještě více natáhl téměř o hodinu. Odnesl to tým FBC Tatchenta Zhoř, který na nájezdy prohrál i když byl ve své skupině suverénní. Na nájezdy prohrál se Sokolem, kterého ve skupině porazil. I když před semifinálovým zápasem již o této změně věděli, po prohře se mohli cítit poškozeni. Tímto se jim omlováme a na příští rok se pokusíme to vymyslet lépe…..

….Nejméně branek ve skupinách obdržela FBC Tatchenta Zhoř…..

FBC Tatchenta Zhoř: Tým zvítězil zaslouženě v základní skupině, kde získal plný počet bodů a obdržel pouze dvě branky. V semifinále ale narazil na skvěle hrající hráče AZS AE Wroclaw, kteří byli nad jejich síly. Nakonec v penaltovém souboji ztratili i třetí místo….

Ze stránek florbalistů Velkého Meziříčí

K turnaji ve Zhoři 27. října 2007:

….Druhé utkání jsme sehráli s celkem Zhoře „B“, což bylo o poznání lepší, i když jsme v poločase prohrávali 3:4, nakonec jsme vybojovali na pokraji sil vítězství 5:4….

….Poslední utkání s celkem Zhoře „A“ v němž jsme věděli že získáme nějaký pohár díky vítězství Zhoře B nad Jihlavou, jsme vstoupily (nadějně) jen s prohrou 0:2 v poločase, ale byla na nás vidět únava z minulých utkání a tak jsme nakonec s vypětím sil uhráli výsledek 1:6….

márty

Has one comment to “Přehled drbů i uznání o Tatchentě”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Blondak says: -#1

    Samej klep :D Jak ty stary babky pod oknem :D

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP