Turnaj – Zhoř

Po dlouhé době a sériích přátelských zápasů jsme opět zorganizovali a sehráli turnaj, tentokrát na domácí půdě, za účasti pěti týmů.

A to Stránecké Zhoře, dva týmy z Velké Bíteše a naše dva týmy Zhoř „A“ a Zhoř „B“

Naše předturnajové cíle byly jasné, dostat oba týmy „na bednu“. Rozpis zápasů byl vytvořen tak, aby se oba naše týmy střetly v předposledním zápase turnaje ;-)

Zhoř „A“
PavelOta, Rammy, Jenda, Georg a Vašek

Zhoř „A“ zahájila velice špatně, když naprosto vypustila první poločas zápasu s Bíteší „A“, soupeř odskočil na rozdíl pěti branek a ani obrovské zlepšení a nasazení v druhé půli na bodový zisk nestačily :-( Potom ale následovaly dva povedené vítězné zápasy se Stráneckou Zhoří a béčkem Velké Bíteše :-D
Střelci:
Vašek – 10
Ota – 8
Jenda – 3
Rammy – 2
Georg – 1

Zhoř „B“
Za Zhoř „B“ nastoupili VojtaMirek, Marw, Martínek, Sířa a Márty. Šanci zahrát si tak dostali prakticky všichni členové našeho kádru.

Béčku se podařil první zápas mnohem lépe, když porazilo Stráneckou Zhoř 5:4, i když si soupeř snažil „vybrečet“ u rozhodčích alespoň remízu, když neustále zpochybňoval naše vstřelené góly :-x Následovalo další těsné vítězství 5:4 nad béčkem Bíteše. Byli jsme rozjetí, ale naše nadšení rychle zchladil pozdější vítěz Velká Bíteš „A“, která nám nedala šanci a zvítězila 6:2.

O vítězi turnaje tedy bylo jasno a naše dva týmy se měly utkat o druhé a třetí místo. Podle očekávání to byl velice vyhecovaný zápas. Zpočátku mělo áčko jasně navrch, ale pak následovala sérii čtyř rychlých branek v jejich síti a tak těsné vítězství 7:6 a celkové druhé místo nakonec zaslouženě urval „B“ tým :-P
Střelci:
Márty – 7
Mirek – 6
Sířa – 2
Marw – 2
Martínek – 2

Velkým pozitivem bylo určitě to, že se gólově prosadili všichni hráči. Naším nejlepším střelcem se stal Vašek s deseti brankami.

A tady už vidíte tabulku turnaje s jeho výsledky a pořadím všech týmů:

:-D Zhoř „A“ Bíteš „A“ Strán. Zhoř Zhoř „B“ Bíteš „B“ Body Skóre Pořadí
Zhoř „A“ :-D 7:8 4:2 6:7 7:4 4 24:21 3.
Bíteš „A“ 8:7 :-D 7:2 6:2 7:5 8 28:16 1.
Strán. Zhoř 2:4 2:7 :-D 4:5 4:5 0 12:21 5.
Zhoř „B“ 7:6 2:6 5:4 :-D 5:4 6 19:20 2.
Bíteš „B“ 4:7 5:7 5:4 4:5 :-D 2 18:23 4.

márty

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP