Stavebka aneb lekce od profíků (:

Od posledního trochu vítězství nad stavebkou, která poslal do hry pouze tři hráče + gólmana už uběhl nějaký ten pátek, a proto obě strany zatoužili po dalším vzájemném měření sil.

Tentokrát už soupeř neponechal nic náhodě a poučen z minulých komplikací, nastoupil s dvěma útoky a posílil kádr hned o několik hráčů z SK Jihlava, kteří naneštěstí vytvořili jednu lajnu :-( Celý zápas se proto vyvíjel podle očekávání naprosto v režii domácího týmu.

První gól jsme inkasovali za necelou půl minutu a po zbytek první třetiny jsme se naprosto ztráceli v kolotoči, který soupeř neustále roztáčel. Na přihrávky naslepo, nacvičené kombinace a téměř bezchybný výkon v obraně, který navíc kryl dobře chytající gólman, jsme nemohli najít recept. Naštěstí se nám podařilo vsítit pět branek, a výsledek 5:8 po první dvacetiminutovce byl pro nás více než uspokojivý.

Stejný scénář provázel i další minuty zápasu, pouze ke konci druhé třetiny soupeř polevil a dovolil nám tak dotáhnout se na rozdíl pouhých tří branek, v té chvíli už asi většina z nás v koutku duše přemýšlela nad vítězstvím a obratem zápasu, který se nám tady už jednou podařil :-) ,ale soupeř pak opět přidal na obrátkách a ve druhém dějství zvítězil 10:6.

Všem už bylo jasné, že s výsledkem nepůjde nic udělat a o vítězi je už rozhodnuto. Cíl pro poslední třetinu byl proto jasný. Inkasovat co nejméně gólů a pokud možno nějaké i přidat. To se nám ale výsledkem 3:7 příliš nepodařilo.

Prohráli jsme tedy rozdílem 11 gólů 14:25.

Přehled střelců:
Márty – 7
Martínek – 3
Marw – 2
Vašek – 1
Jenda – 1
Vojta – 0

Za výkon nemůžu nikoho kritizovat, protože tým, který stavebka postavila byl minimálně o dvě třídy výš, než ten náš. Za co ale můžu pochválit, byla bojovnost, ale ani ta tentokrát na vítězství nestačila.

Ještě bych chtěl připomenout, že tato prohra ukončila naši skvělou sérii pěti vítězství :-(

márty

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP