Úspěšná mise Jihlava

Na první dubnový den roku 2007 domluvil Márty zápas s neznámým týmem z Jihlavy. Jeho věkový průměr byl kolem 18 let, proto jsme přijeli v nejsilnější možné sestavě. Dokonce hrál i Sířa, bohužel Míra musel do Brna, takže nenastoupil. Zápas se konal ve škole na Březinkách od 18 hod. Tělocvična byla pronajata na hodinu, takže jsme stihli tři třetiny po 15 minutách.

Naše sestava po sérii zápasů vykrystalizovala do této podoby:
brána – naše nová stálice Pavel
obrana – , JéňaMárty, Sířa
útok – Vojta, Míra, Ota

Vyzkoušeli jsme si jak se hraje 4+1. Z prostoru provizorní nářaďovny nás podporovali Véňa s foťákem a Martínek s hodinkami ;-) Nebýt jich, nebylo by zajištěno ani měření času. :-o Už z této „organizace“ bylo patrné, že soupeř neměl moc zkušeností s pořádáním podobných zápasů.

První třetina nezačala v 18:00 jak se plánovalo, ale o čtvrt hodiny později, protože domácí gólman prostě nebyl :-D Pak jsme na to vlítli. Oba týmy začaly velmi opatrně, myslím, že my jsme to s opatrností dost přeháněli. To se nám také vymstilo a dva rychle obdržené góly nás trochu přibrzdily. Postupně jsme se dostávali do tempa a brzy bylo vyrovnáno. Jenže nervozita z neznámého prostředí nám svazovala nohy, a tak soupeř opět skóroval a odskočil na 2:4.

Do druhé třetiny jsme vstupovali s vědomím, že soupeř je hratelný a moc se necuká :-P Proto jsme se do toho opřeli a hlavně se nám rozstřílel Míra. Díky němu jsme smazali rozdíl ve skóre a začali jsme navyšovat počet našich branek. Třetina skončila 6:2 pro nás a na hřišti vše vyznívalo pro nás.

V posledním dějství se hra značně přiostřila. Hráči soupeře přitlačili na pilu, tak jsme museli zareagovat. Výsledkem byla řada nepísknutých faulů, které na kvalitě hry vůbec nepřidaly. Velký tlak byl na Pavla, protože náš náskok nebyl bezpečný, proto musel být stále ve střehu. Předvedl několik vynikajících zákroků, i pár minel. My jsme však stačili vždy gólově odpovědět, a tak poslední třetina skončila 3:3 na góly. Na modřiny bychom ale jednoznačně vyhráli my :-x !!

Kdo umí počítat do 11 pozná, že konečné skóre bylo 11:9 pro nás8-)

Střelecká tabulka:
Míra – 4 góly
Ota – 4 góly
Márty – 2 góly
Vojta – 1 gól
Sířa, Jéňa, – 0 :-P

Shrňme si výkony jednotlivých hráčů:
Pavel – chytal velmi dobře, je jen na něm, jestli se z něj stane velká postava našeho brankoviště
Jéňa – důrazný obránce, šel tvrdě do každého souboje. Ze svého důrazu, ale musí bezpodmínečně slevit, jinak bude mít problémy při plánovaném turnaji v Jihlavě (tytyty!!! :-D ) Bohužel moc nenahrával, ale zato neudělal žádnou výraznou chybu
Sířa – obranná stálice, předvedl klasický výkon, bez větších chyb
Márty – hasil to vzadu a navíc z pozice obránce rozjížděl gólové akce, jeho výkonnost neklesá pod nejvyšší bod
Marw – „opět jeden z nejlepších obránců, jistota ve hře dozadu, která se ukáže ještě víc než dřív na už zmiňovaném turnaji v Jihlavě“ (mé hodnocení z úst Mártyho. ď)
Ota – i přes větší tréninkový výpadek se dokázal poprat s míčkem a podělit se o první místo v listině střelců. Neztratil nic ze svého důrazu a rychlosti a opět ukázal, že hraje stejně dobře, jak chytá
Vojta – po stranách předváděl rychlé výpady a přehrával soupeřovy obránce, vstřelil i jeden gól. Byl velmi platný v napadání
Míra – kdyby se rozstřílel dřív, nemuseli jsme se o výsledek tolik strachovat :-D Bez jeho gólů by to v našem útoku skřípalo. Doufejme, že jeho nová hokejka bude minimálně stejně gólová ;-)

Pokud si chcete prohlédnout fotky z toho zápasu, stačí kliknout sem ;-)

marw

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP