První prohra se stavebkou

Dnes 22.února 2006 jsme se opět vydali na další přátelský zápas proti florbalově vyzrálému soupeři. Proti nám se totiž postavili žáci ISŠS a U Jihlava. Podle původních plánů se mělo jednat o mix prváků a druháků, ovšem skutečnost byla naprosto jiná. Nejvíce šokovali dva hráči, kteří se svou výškou hodně blížili mě :-D . Nutno ještě podotknout, že našemu týmu chyběli tři hráči z klasické základní sestavy a to , Sířa připravující se na zkoušku dospělosti a Jenda, kterému bylo trapný jít tam v kvádru. Ubožák :-x !!!

Naše okleštěná sestava:
brána – Ota
obrana – Márty, Vašek
útok – Míra, Vojta, Véňa

Podle papírových předpokladů měli mírně navrch hráči stavebky, ale první ze tří dvacetiminutových třetin se odehrála zcela v naší režii. Parádní kombinace, vydařené individuální akce a drzost v osobních soubojích jednoznačně překvapily všechny a první dějství skončilo naším zcela zaslouženým vítězstvím 10:7. 8-)

Ve druhé třetině jsme pokračovali ve skvělé hře, ovšem fatální chyba zapisovatele tohoto zápasu (tím jsem byl já) způsobila, že nikdo neví jaké skóre bylo po druhé třetině. :-D sry :-D Po dlouhé debatě jsme dospěli k názoru, že to bylo asi o jeden gól pro nás. Hra se ve druhém dějství začala nebezpečně vyrovnávat, ale územní převahu jsme pořád drželi na své straně. I hra samotná se nám dařila a radost může mít hlavně Véňa, který dal svůj premiérový gól. Jak už bylo řečeno, skóre jsme zatím udrželi na své straně…

Ovšem ve třetí třetině se ukázala obrovská výhoda v počtu hráčů stavebky, kteří mohli pravidelně střídat a čerpat nové síly. Naše hra s postupující únavou upadala do stereotypu a z letargie ji nedokázal vytrhnout ani skvělý střelecký výkon Vaška (6 gólů=nejlepší střelec). Neustále jsme museli dotahovat dvoubrankový náskok soupeře. Vždycky, když se podařilo snížit na rozdíl jedné branky, přišla buď chybná rozehrávka nebo minela obrany a soupeř opět odskočil. Nepomohl ani taktický time-out, který jsme si vybrali 5 minut před koncem. Z náskoku soupeře se nám nepodařil ukrojit ani kousek, naopak gólový rozdíl pravidelně narůstal a zastavil se na konečném skóre 23:19 pro domácí. :-(

Nakonec jsme se utkali ještě v nájezdech. Zde je jejich kompletní přehled i s hříšníky, kteří neproměnili :-D :

Série ISŠS Zhoř :-P / :-x
1. - x :-P Vašek
2. - x :-P Márty
3. x - :-x Véňa
4. - - :-x Vojta
5. - - :-x Míra
6. x - :-x Ota
7. - x :-P o5 Márty
8. - - :-x o5 Vojta
9. x x :-P o5 Vašek

Konečný výsledek: 3 : 4

Na závěr můžu jen poděkovat za váš předvedený výkon, hráli jsme pěkně kombinačně jako vždycky, prostě klasika. Ota zachytal opět skvěle, Márty bránil a dával góly (to se čekalo), Vašek střelecky zářil, Míra dával hodně nepochopitelný góly (haluz střely :-D ), Vojta dobře větral obranu soupeře a Véňa se dokázal přizpůsobit velkému tempu a ukázal se v dobrém světle.

Takže díky… a už se těším na odvetu

marw

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP