Přátelské utkání v Polné

Na 26. října 05 jsme byli pozváni k přátelskému utkání do Polné. Vezli jsme tam jeden tým, který se utkal nejprve s polenským „A“ týmem, poté s „B“.

Sestava:
Sířa (B) – Márty, Jenda (O) – Ota, Vašek, Véňa (U)

Místo plánovaného čtvrtka v devět hodin ráno se přátelské utkání uskutečnilo již o den dříve, o půl třetí tradičně v DDM. Kvůli zraněním a nemoci některých hráčů jsme nenastoupili v plné sestavě. Místo plánovaných 14:30 se začátek asi o půl hodiny zpozdil. Po tradičním rozcvičení jsme si přípravu na zápas zpestřili dvanáctiminutovým utkáním proti rezervě Polné, které jsme odehráli ve velmi pohodovém tempu a zvítězili 4:2. 8-)

Poté nás čekali dva zápasy s „A“ a „B“ týmem Polné, které také nenastoupily v plných sestavách, každý zápas trval 2x10minut.

Jako první jsme se střetli s „A“ týmem. Zpočátku jsme soupeře přehrávali a vytvořili si i celkem solidní dvougólový náskok výsledkem 3:1, vycházely kombinace i hra dozadu byla slušná. Potom ale přišel obrat a hráči Polné, díky našim chybám v defenzivě a po lacině vstřelených gólech pěti zásahy první dějství otočili. Do druhého jsme nastupovali s velkým odhodláním tříbrankový náskok smazat. To se začalo dařit už od prvních minut, kdy jsme se dvěma rychlými góly dostali nadosah vyrovnání, hru jsme ale otevřeli až příliš, čehož soupeř ihned využil a opět zvýšil na rozdíl dvou gólů – 5:7, podařilo se nám dát další kontaktní gól, ale situace se opakovala a soupeř odpověděl stejným způsobem – 6:8, to se opakovalo ještě jednou na 7:9, konečný výsledek se nám ještě podařilo upravit na konečných 8:9. :-(

Druhý zápas s „B“ týmem byl naprosto o něčem jiném. Zde nám soupeř nedělal sebemenší problémy a naprosto jasně jsme ho přehrávali ve všech směrech. Občas se slušně zakombinovalo, nechyběli individuální akce ani přesná střelba. Po prvním poločase výsledek 8:1 mluvil za vše, soupeř totiž proměnil svoji jedinou střelu celého poločasu. Druhá půle měla stejný průběh, soupeř bez šancí a náš neustálý tlak, jehož výsledkem byl !!jedenáctigólový!! příděl za deset minut odehraného času a celkový výsledek 19:1:-D a k tomu ještě spousta zahozených šancí na naší straně.

I přesto že nám chyběli někteří hráči základní sestavy, jsme předvedli celkem slušný výkon, ale našich tradičních chyb jsme se nevyvarovali. Chyby jsme dělali v obraně, v rozhodujících okamžicích jsme přestávali kombinovat a neproměňovali vyložené šance a při nadějně rozehraných útocích zbytečně chybovali. Problémy jsou stále na postu gólmana, protože zde nemáme stabilního hráče.

autor neznámý

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP