Meziříčské nakoupení

Prázdninová neděle 26. Srpna 2007 byla pro náš florbalový tým opravdu velmi funny. Byli jsme pozváni na menší turnaj do Velkého Meziříčí. Ovšem proti zaběhnutým zvyklostem, pro nás tento turnaj začal již ve čtvrtek v podvečer, kdy jsme se pustili do boje s dvěma opravdu velkými (a plnými) soudky gambrinusku :-* Nutno dodat, že tento nerovný souboj jsme statečně zvládli a po třech vyčerpávajících dnech se vrátili v něděli dopoledne domů :-)

Na turnaj do Mezu jsme vyrazili asi o 4 hod později, nevyspalí, vyčerpaní, unavení z dvou sudů a někdo byl ještě krapet pod parou.

K samotnému „turnaji.“ Kromě domácích a nás se zúčastnil i tým z Třebíče. Naše sestava za ty roky vykrystalizovala do této podoby: brána – Pavel, obrana – Marw, Sířa, útok – Míra, Rammy, Márty, Véňa, Martínek

Zápasy se hrály po 10ti minutách. Celkově byla tělocvična zamluvená na 2 hodiny. Stihly se tedy odehrát zápasy stylem každý s každým třikrát dokola. Na průběh jednotlivých utkání si nevzpomenu a radši ani nechci :-!
Připojím tedy jen výsledky:

Zhoř – Velké Meziříčí           Zhoř – Třebíč

1. zápas 1:2                             1. zápas 0:3

2. zápas 1:4                             2. zápas 2:3

3. zápas 2:4                             3. zápas 2:3

Naši top střelci:
Mirek – 5
Véňa – 2
Kuba – 1

Celkové pořadí:
1. Třebíč 12 b. (17:6)
2. Velmez 6 b. (12:12)
3. Zhoř 0 b. (8:19)

Závěrečné hodnocení nemůže být kritické, protože by to nebylo správné. Na to v jakém rozpoložení jsme nastoupili jsme předvedli ještě dobrý výkon. Nejvíce se zaskvěli Pavel, který odchytal celé 2 hodiny a Rammy, který se postaral o vzrušení, když dostal loket. To je asi to nejzajímavější co se na tomto pidi na pěst turnaji událo…

Pokud si chcete prohlédnout fotky z toho turnaje, stačí kliknout sem ;-)

marw

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP