Tatchenta vs. suverén a outsider – za 3 body

Předchozí neúspěch a nulový bodový zisk jsme se pokusili vylepšit na dalším turnaji v Pelhřimově, kde byl pořádajícím týmem Pacov. Tentokrát nás rozsáhla marodka nepostihla a vyhlídky na bodový úspěch tak nabyly reálných rozměrů.

TJ Tatchenta Zhoř – Pacov  5:7

První překážka byla však více než obtížná, „domácí“ Pacov se jako lídr soutěže bez jediné porážky jevil jako nepřekonatelný problém. Průběh zápasu byl však více než vyrovnaný a jednalo se o klasickou přetahovanou, ze které jsme nakonec bohužel nevyšli vítězně. Nadějné vedení 4:3 se udržet nepodařilo a i přes maximální úsilí jsme nakonec odešli s prázdnou. Konečný výsledek 5:7.

TJ Tatchenta Zhoř – SK Juvenis Přibyslav 11:1

Druhý soupeř byl co se umístění týká ideálním opakem Pacova, neboť Přibyslav prochází generační obměnou a patří ji až poslední pozice. Začátek nebyl z naší strany nikterak povedený a skóre 0:1 po pěti minutách hry nevypadal optimisticky. Poté se ale rozpohyboval zhořský brankostroj a začal sázet jeden gól za druhým. O osudu zápasu bylo rychle rozhodnuto, poslední hřebíček zasadil Jéňa po asistenci Máry. Mohli jsme si tedy připsat „povinné“ tři body.

Co se průběžného stavu týká v podstatě se nic nezměnilo. Stále stojíme ve středu tabulky – patří nám 7. místo. Přeskočit minimálně 5. a 6. tým je však bezpochyby v našich silách a je to náš minimální cíl, který se nám, doufejme, podaří splnit.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP