Z nadějně rozehraných zápasů pouze 1 bod

Na nové pelhřimovské palubovce jsme odehráli letošní předposlední utkání. Z velice dobře rozehraných zápasů jsme však nakonec odcházeli téměř s prázdnou a jeden bod je jen malou náhradou.

TJ Tatchenta Zhoř – Snipers Třebíč „B“   6:6

V prvním zápase nás čekala v silné sestavě hrající rezerva Snipers Třebíč, se kterou máme celkově jednoznačně negativní bilanci a porazit se nám ji podařilo během předchozích let pouze dvakrát. Tomu odpovídal i úvod zápasu, kdy jsme po necelých třech minutách prohrávali 0:2. Zlepšeným výkonem z naší strany se zápas vyrovnal a stav 5:3 a následně 6:5 minutu před koncem byl více než nadějný. Následně ale soupeř využil našeho vyloučení, odvolal gólmana a v čase 14:12 vyrovnal na konečných 6:6.

TJ Tatchenta Zhoř – FBC Salamandra Apoly   4:6

Druhé utkání proti soupeři, se kterým jsme bojovali i loni, vypadal ještě jednoznačněji. Po první třetině jsme vedli 4:0 a vše vypadalo na hladký průběh. Během dalších 15 minut se však karta obrátila a během šesté a následně dvanácté minuty Salamandra slepenými góly vyrovnala. I tak byl zápas stále otevřený, bohužel vyzněl lépe pro soupeře, který lépe zvládl závěr a dalšími dvěma brankami rozhodl.

Turnaj nelze hodnotit pozitivně, protože jsme samozřejmě doufali v podstatně lepší bodový zisk, už jen kvůli vývoji obou zápasů. Každopádně máme již za dva týdny možnost k reparátu proti Sabots a Okříškám. V těchto zápasech nám nezbývá než zabojovat a o tom, že to umíme jsme se již několikrát přesvědčili.

Hrát když se daří je jednoduché, ale zabojovat když to nejde, to je umění.

Let’s go Tatchenta.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP