Čtyři zápasy do zimní přestávky

Zbývá přibližně měsíc než se Liga Vysočiny odebere na několik týdnů k zimnímu spánku, aby boje v této krajské soutěži na začátku ledna 2014 opět začaly. Dosavadní průběh a výsledky napovídají o řadě více či méně předpokládaných faktů, které budou formovat tabulku až do její závěrečné podoby v dubnu 2014, kdy skončí.

I přesto, že je soutěž letos velice vyrovnaná a o poznání kvalitnější než tomu bylo v řadě let minulých, jsou naše ambice ve čtvrté ligové sezóně podobné jako v sezónách předcházejících. Samozřejmě je nutné podotknout, že minimální cíl umístit se mezi nejlepšími třemi má převážná většina všech týmů.

Momentálně stojíme přímo na hranici, šestá příčka totiž dělí tabulku na dvě poloviny. Ve které z nich se budeme na začátku prosince nacházet, záleží na tom, jakým způsobem zvládneme nadcházející čtyři střetnutí. Matematika je jednoduchá, při zisku více než 6 bodů se posuneme do nadprůměru. Pokud si připíšeme méně než 6 bodů bude následovat strmý pád. A soupeři nás čekají velmi obtížní:

16.11 12:00 Snipers Třebíč B   TJ Tatchenta Zhoř    SH ZŠ Osvobození Pelhřimov
16.11 15:00 TJ Tatchenta Zhoř   FBC Salamandra Apoly    SH ZŠ Osvobození Pelhřimov
1.12 8:30 TJ Tatchenta Zhoř   PSKC Okříšky-Kněžice B    SH ZŠ Horka-Domky Třebíč
1.12 13:00 FBŠ Sabots Jihlava B   TJ Tatchenta Zhoř    SH ZŠ Horka-Domky Třebíč

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP