Další ligové klopýtnutí

V sobotu 19. ledna nás v Ledči nad Sázavou čekaly dva duely, které rozhodovaly o tom, jestli zůstaneme v závěsu za prvními Sabots, nebo se jejich náskok zvýší.

Jako první nás čekala stále se zlepšující Světlá nad Sázavou. Tým s širokým kádrem, který se prezentuje rychlou, útočnou hrou zaměřenou na brejky, byl těžkým soupeřem v obou předchozích duelech, které jsme s ním sehráli. Tento zápas však dopadl naprosto odlišně. Utkání bylo vyrovnané zhruba do své poloviny a stavu 2:2, kdy Světlá srovnávala z 0:2. Obrat jsme však nepřipustili, dvěma rychlými brankami vývoj zvrátili na svoji stranu a od stavu 4:2 byl na hřišti jeden tým. Výsledek 13:5 v náš prospěch hovoří jasně.

Další zápas – po tříhodinové pauze, jsme odehráli proti značně posílené rezervě žďárského Hipposu. Soupeř byl od počátku jasně lepší a nevěděli jsme co máme hrát. Po bezbrankové první půli jsme pětkrát inkasovali, následovaly další branky, průběžný výsledek 2:7 po dvou třetinách vypadal hrozivě. Zlepšením výkonu o 100% jsme náskok začali stahovat, kontaktní gól na 6:7 však přišel až pět vteřin před koncem. Za tu dobu jsme i tak stihli vyhrát buly a dvakrát vystřelit na branku, bohužel bez úspěchu.

Pouhé tři získané body tedy znamenají jediné, a to, že na první místo nyní ztrácíme již 7 bodů. Do konce sezony však zbývá ještě 6 zápasů, ve kterých se bojuje o 18 bodů. Vše tedy ještě není ztraceno.

Za vyzdvihnutí stojí práce celé obranné čtveřice Rammy-Jéňa-Sířa-Marw, která dokonale zneutralizovala rychlé kontry Světlé v první zápase a 11 bodů Krima (9+2).

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP