Skuteč Tatchentě přála => 3×3=9 bodů

Další ligové boje nás tentokrát nasměřovaly do moderního sportovního areálu ve Skutči. Zde na nás čekal neobvyklý úkol, na jednom turnaji jsme se premiérově museli vypořádat s porcí hned tří zápasů. Všechny s těžkými soupeři. Abychom mohli pomýšlet na udržení v horní polovině tabulky, bylo nezbytné navázat na výkony z posledních dvou zápasů.

Jako první nás čekal stále se zlepšující tým ze Světlé nad Sázavou, který početnou lavičkou i výkony budí respekt. Gólovou přetahovanou jsme nakonec dokázali zvrátit ve svůj prospěch v poměru 11:9, kdy jsme zápas otáčeli z nepříznivého výsledku 8:9. Zip jistil gólem do prázdné branky.

Tři body jsme chtěli potvrdit v dalším, bezprostředně následujícím zápase proti rezervně žďárského Hipposu, která byla před tímto turnajem pouze o skóre na čtvrtém místě. Díky bleskovému nástupu a třech slepených gólech, jsme si po celou dobu zápasu výsledek pohlídali a skóre 11:6 znamenalo další tři body.

V době, kdy síly rychle mizely, jsme po dvouhodinové pauze nastoupili proti druhému celku soutěže Krucemburku, také jejich hráčská základna a předchozí výsledky, nepodporovaly naše vyhlídky na další body. Začátek jsme však zvládli výborně, po rychlém vedení 2:0 však přišla studená sprcha a soupeř otočil na 2:3. Naše šance držel v brance Mára, který si svoje zákroky schovával na pravou chvíli. Únava si postupně vybírala svoji daň, ale týmový duch byl v tu chvíli silnější, neskutečným obratem jsme soupeře přejeli v poměru 14:3, absolutorium si zaslouží všichni, včetně střelců tohoto turnaje Véni, Krima a Zipa.

Příští turnaj nás čeká již za dva týdny proti vedoucím Sabots a rezervě Okříšek, proti nimž jsme bodovat nedokázali.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP