A je tu nová sezóna!!! + info k turnaji

Nová sezóna přínáší nám několik důležitých změn a hned zpočátku také možnost, jak se zviditelnit na florbalovém poli.

Úvodem se zmíním o časech tréninků, které oproti loňsku zaznamenaly jednu změnu, takže
Středa – 19:00 – 21:00
Pátek – 18:30 – 20:30
Neděle – 14:00 – 16:00

Další změna se týká naší sestavy. Kvůli již zmiňovaným zdravotním problémům musel opustit naši branku Lyju, na jeho místo se nám však podařilo získat nový brankářský talent, který se jistě brzy objeví v profilech, tak si počkejte (btw, je to Cecil) :)

Další novinkou je, že letošní sezónu zahájíme netradičně turnajem. Ve dnech 12. – 14. září se totiž účastníme Salming Police open cupu v Polici nad Metují. Turnaje se účastní celkem 21 týmů, které jsou rozděleny do tří skupin po sedmi, zde se hraje každý s každým, zápas 1×12 minut. První čtyři z každé skupiny postupují dál do vyřazovacích bojů. Pro první tři týmy jsou připraveny price money :)
Podrobnější info o turnaji naleznete zde.

Co se týká sestavy, branku bude hájit Pavel, i přesto že se hraje stylem 3+1 pojedeme v 9 hráčích do pole: obranaSířa, Marw, RaMmy, útokJarda, Míra, Márty, Vojta a Martínek s Véňou.
Ti, co se do sestavy nevešli, dostanou víc prostoru v dalších zápasech, na jejichž sjednávání se intenzivně pracuje. Takže ještě bude o co hrát :)

Nyní si pojďme ujasnit jak, že to o víkendu vlastně bude a co byste si při balení neměli zapomenout.
Odjezd bude pravděpodobně v sobotu ráno, kolem 7. hodiny. Prdelky si povezeme v autech Jardy a Marwa. S sebou si každý povinně poveze hokejku a trenky s dresem :) Pavel výstroj ;)
Dále pak spacák (spát se bude přímo v dějišti turnaje, v tamní základní škole), karimatku (kdo chce ležet na měkkém), fajnovky si povezou i polštářky a dudlík. Knížku o krtečkovi bere Márty, takže no starost :))

Jídlo si vezme každý podle svého uvážení. Měl by tam být bufet, ale dá se předpokládat, že se brzy vyprodá. Snad se bude dát koupit aspoň dostatek pití.
Z oblečení bych důrazně doporučil několik párů ponožek a spodního prádla.
Nezapomeňte na peníze.

S dalšími nápady prosím do komentářů ;)

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP