Přibyslavská houpačka

Houpačka? A v Přibyslavi? Nevíte, proč se tento report jmenuje zrovna takto? Tak to abyste asi četli dál.. :)

V pátek 25. dubna 2007 se náš neúspěchem z týden starého turnaje zdeptaný tým vydal na přátelské dvojutkání do Přibyslavi proti místním florbalistům. Nominace tentokrát nebyla příliš těžká, jeli všichni kromě George (důvod neznám) a Vojty, kterého do hry nepustila nemoc. Naše výprava čítala celkem 13 hráčů (12 kovaných Zhořáků + Blonďák), jako zapisovatelku jsme si s sebou vezli Helču, které tímto děkuji za notičky :) , podle kterých se nyní pokusím vykouzlit kratší report.

Jak jsme uvedli na webu několik dní předem, v plánu byla dvě utkání (3×15 minut). Nejprve se proti nám postavilo Přibyslavské béčko. Tým složený převážně z mladších hráčů, ovšem doplněný několika hráči z A-týmu. Toto utkání řídili dva muži z řad právě A-mužstva domácích. Utkání bylo od úvodního do závěrečného hvizdu zcela v naší režii. Domácí jsme nepustili k vytrvalejšímu tlaku, dokázali jsme se skvěle vyrovnat s přechodem na styl 5+1. První patnácku jsme vyhráli 5:0, o góly se postarali – Véňa (2), Míra, Blonďák, Ota (všichni 1).

Ve druhé části se obraz hry nezměnil. Dál jsme byli lepší a hrou bavili nejen sebe, ale i rozhodčí :) Náš gólostroj se trošku zasekl, výsledkem bylo průběžné skóre 9:3 pro nás. Na listinu střelců se zapsali další z našeho týmu. Konkrétně Jéňa, Kjuba, Rammy a Ota. Každý se trefil jednou.

Odevzdaného soupeře jsme v poslední třetině dorazili dvěma góly z holí Mártyho a Blonďáka a dokráčeli si k pohodlnému vítězství 11:4.

Skvělý výkon v prvním utkání byl však vykoupen vyčerpáním většiny sil, čehož dokázalo domácí áčko ve druhém zápase beze zbytku využít. Čerství hráči Přibyslavi nás zasypali lavinou střel a gólů. Úvodní dějství prohrála unavená Tatchenta hrozivým rozdílem sedmi gólů, 0:7.

Ve druhé části se ujala Marwova skákavá střela z půlky hřiště, trefil se i Míra, nic ovšem nezměnili na průběhu třetiny, která vyzněla opět pro domácí. Průběžné skóre bylo 10:2.

Na třetí třetinu jsme vyhrabali poslední zbytky sil a pokusili se zmírnit blížící se porážku. Nohy nám však tížilo již více než 75 minut běhání, proto považujme za úspěch, že poslední dějství skončilo remízou 1:1 a celý zápas výhrou Přibyslavi 11:3. Náš gól vsítil Márty. Starší výběr domácích nám tedy oplatil výprask, který jsme uštědřili tamnímu dorostu v prvním utkání.
Na závěr bych chtěl postavit na hanbu Sířu a Martínka, kteří se jako jediní z našeho týmu nezapsali na listinu střelců :D Hanbaaa! :D

S rozpačitými dojmy, jak by asi dvojutkání dopadlo, kdyby se pořadí zápasů prohodilo, a s únavou jsme se vydali domů. Uvidíme příště.. :)

Pokud si přejete prohlédnout fotky, klikněte sem

marw

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP