2. ligový turnaj

Nečekaný úspěch v prvních dvou zápasech ve 3. lize pro nás byl dostatečně velkou motivací k dalším utkáním o to více, že jsme tentokrát zajížděli do téměř domácí prostředí, do Třeště. Mimo dvou zápasů nás čekaly ještě pořadatelské povinnosti, kterých jsme se zhostili s přehledem a s pomocí Žanety, Sandry, Marka, Ládi a Danka vše bez problémů zvládli. Všem jmenovaných bych chtěl tímto poděkovat za pomoc. :)

TJ Tatchenta Zhoř vs. FK Santos Třeboň 7:5
Turnaj jsme zahajovali zápasem již v 8:00 proti týmu FK Santos Třeboň. A vstup do něho byl opravdu katastrofální, prezentovali jsme se hrou bez pohybu a napadání a v podstatě tak soupeři darovali již po třech minutách první gól. Podařilo se nám však brzy reagovat, ale celá situace se opakovala ještě jednou a po prvních 15 minutách bylo skóre nerozhodné 2:2. Do další části jsme vstoupili odhodlaní naše vystoupení zlepšit, ale nestalo se tak. Paradoxně se nám podařilo vstřelit vedoucí gól a pomalu jsme začali doufat v obrat, ale Třeboň srovnala a i druhá třetina skončila remízou, tentokrát 3:3. Ještě hůře bylo po 33 vteřinách závěrečné části, kterou jsme zahajovali v oslabení, početní převahu soupeř využil a dostal se do vedení. Od té chvíle však nastoupil na hřiště jiný tým, aktivní hrou jsme začali dominovat a vstřelili jsme 4 branky. Třeboni se podařilo ještě korigovat, ale to nic nezměnilo na našem vítězství 7:5 nad dalším kvalitním soupeřem. Perličkou je 6 trestných minut Zipa :-)

TJ Tatchenta Zhoř vs. Hippos Žďár n/S. B 6:4
Druhý zápas proti nám postavil béčko žďárského Hipposu proti kterému nás nečekala o nic lehčí práce než s předchozím soupeřem. Žďár byl od začátku jednoznačně lepší a přesnou kombinační hrou nás jednoznačně přehrával, což vyjádřil i gólově i přes naše úvodní vedení jsme rychle prohrávali 1:3 a výhlídky na bodový zisk byly v tu chvíli mizivé. Hra se ale postupně vyrovnávala a během druhé třetiny se vyrovnalo i skóre na 3:3. Na začátku druhé třetiny jsme však udeřili dvěma slepenými góly, po pěkné akci po ose Zip – Blondak – Véňa poslední jmenovaný vstřelil vedoucí branku a ještě veseleji bylo potom, co Martínek z brejku proměnil nájezd. Hippos však bojoval dál a opět korigoval na 5:4. Nervy drásající zápas vrcholil v posledních deseti minutách, kdy jsme zvýšili na rozdíl dvou branek a poté čelili náporu soupeře. Na tomto místě zaslouží uznání Pavel, který hráče Hipposu několikrát neskutečně vychytal a společně jsme si tak připsali další tři body.

Turnaj se výsledkově opět vyvedl nad všechna naše očekávání a dalších 6 bodů je obrovským úspěchem. Ještě jednou bych chtěl poděkovat všem, kteří se podíleli na organizaci turnaje a samozřejmě také fanouškům, kteří nás přijeli podpořit, i oni mají svůj podíl na našich výhrách.
Let’s go Tatchenta!!!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP